Panasonic - NZ

Panasonic - NZ Ilmalämpöpumppu

Panasonicin ilmalämpöpumput tuottavat lämpöä entistä kylmemmästä ilmasta, entistä tehokkaammin ja entistä puhtaammin. Uusi ympäristöystävällinen kylmäaine R32 parantaa kaikkien seinään asennettavien mallien pakkasominaisuuksia, vuosihyötysuhdetta ja energialuokitusta. Kun erinomaiseen energiatehokkuuteen yhdistetään ylläpitolämmitys, auringonvaloon reagoiva Econavi-ohjaus, nanoteknologiaa hyödyntävä ilmanpuhdistus, takkatoiminto ja Internet-ohjaus, saat kotiisi kaiken, mitä voit lämpöpumpulta toivoa. Jos huoneiston seinään ei voi kiinnittää sisäyksikköä, tarjolla on entistä tehokkaampia lattiamalleja.

Sulavasti muotoiltu NZ mielyttää myös vaativan sisustajan silmää

Kun ulkonäkö merkitsee, on valinta NZ. Sulavapiirteiset NZ- ja QZ-mallit tarjoavat portaatonta ylläpitolämpöä (8–15 °C) ja lähes kolme kilowattia lämmitystehoa vielä –25 asteessa. Energialuokka on hyvä (A++) kaikissa malleissa, eikä vuosihyötysuhteessakaan ole moittimista. NanoeX-ilmanpuhdistus lisää mukavuutta, ja kotitalousmallit sopivat hyvin myös vanhan pumpun tilalle. Kaikki sisältävät Comfort Cloud Wifi -etäohjaimen, joka mahdollistaa laitteen hallinnan missä tahnasa. Hallikone NZ50 puhaltaa lämpimiksi tallit, konepajat ja varastot. Senkin putkissa virtaa nyt vihreä kylmäaine R32.

Ohjaa Missä tahansa

Käyttömukavuus on olennainen osa asumismukavuutta. Siksi järjestelmän on oltava helposti hallitavissa missä tahansa ja koska tahansa. Jos haluat nostaa kesämökkisi lämpötilaa ennen viikonloppua, kaivat vain säätimen taskustasi ja pyyhkäiset sormellasi. Kun haluat tarkastaa asuntosi energiankulutuksen lomamatkallasi, on työkalu jälleen mukanasi. Panasonicin ilmalämpöpumppujen ohjain on aina yhtä lähellä kuin lähin elektroninen laitteesi – puhelimesi. 

Air Patrol omalla yhteydellä (Lisävaruste)

Eikö verkko riitä? AirPatrol toimii 2G/3G-matkapuhelinverkon välityksellä. Lataa selkeä ja helppo sovellus puhelimeesi, laita sim-kortti AirPatroliin, kytke pistotulppa seinää ja sijoita laite lähelle pumppua. Tämä jälkeen voit säätää perustoimintoja aivan kuten pumpun omalla kaukosäätimellä. AirPatrol myös varoittaa sähkökatkoista ja alhaisesta lämpötilasta.

Comfort Cloud (Wifi-Sovitin CZ-TACG1 lisävaruste)

Eniten saat irti lämpöpumpun hienouksista Panasonicin omalla Comfort Cloud -sovelluksella. Sovitin asennetaan pumpun sisään tai viereen, minkä jälkeen lämpöpumppusi on yhteydessä kotisi lähiverkkoon ja internettiin. Voit esimerkiksi säätää lämpötilaa portaattomasti sormen pyyhkäisyllä, ajastaa viikoittaisia toimintoja, seurata energiankulutuksen tilastoja, kääntää pumpun hiljaisemmalla tai tehokkaammalle.

Verisure liittää pumpun älykotiin

Panasonicin ilmalämpöpumppua voi ohjata myös Verisuren sovelluksella. Ohjaus toimii itsenäisesti, mutta eniten hyötyä saat sovelluksesta, jos talossasi on myös Verisuren turvajärjestelmä. Tällöin voit liittää pumppusi osaksi Verisuren älykotijärjestelmää ja parantaa lämmityksen hyötysuhdetta. Monipuolisten ohjastoimintojen lisäksi saat muita hyödyllisiä ominaisuuksia. Esimerkiksi savunilmaisin kertoo huonekohtaisista lämpötiloista ja ilmankosteudesta, mikä lisää mukavuutta ja auttaa hallitsemaan energiantarvetta. Lisätietoa: www.verisure.fi

Jatkamalla sivustomme käyttöä, hyväksyt työkalujemme käytön mainonta- ja analytiikkatarkoituksiin. Lisätietoja

Käytämme evästeiden kaltaisia työkaluja, joilla tarjoamme sivustomme ja sen toiminnot sekä keräämme tietoja siitä, miten kävijät käyttävät sivustoamme, tuotteitamme ja palveluitamme. Kun napsautat Hyväksy tai jatkat sivustomme käyttöä, hyväksyt näiden työkalujen käytön mainonta- ja analytiikkatarkoituksiin.

Sulje