Panasonic - PZ

Panasonic - PZ jäähdytyslaite

Erittäin hiljainen viilentävä ilmalämpöpumppu kotiin tai mökille.

Tehokas ja kompakti

Panasonic PZ25 on jäähdytykseen suunniteltu ilmalämpöpumppu, joka tarjoaa viilennystä edullisemmin, tehokkaammin ja pehmeämmin kuin perinteiset jäähdytyslaitteet. Ilmalämpöpumpussa käytetään uutta R32 kylmäainetta, joka on sekä ympäristöystävällisempää että parantaa ilmalämpöpumpun hyötysuhdetta. R32 kylmäaine on helpompi kierrättää ja käyttää uudelleen, sillä se on 100% puhdasta. Panasonic PZ25 voidaan asentaa samoihin kylmäaineputkiin vanhan ilmalämpöpumpun tilalle, jossa on käytetty R410 tai R22 kylmäainetta. Hiljainen ja tasaisesti viilentävä Panasonic PZ25 on ihanteellinen ratkaisu, kun lämmityksestä huolehtii toinen järjestelmä ja laitteelta halutaan nimenomaan jäähdytystä. Takuu 2 vuotta. Panasonic ilmalämpöpumput ovat lämmittäneet suomalaisten koteja vuosikymmenten ajan ja ovat moninkertaisia vertailu- ja testivoittajia.

Wifi ( lisävaruste )

Jäähdyttävän Panasonic PZ25 ilmalämpöpumpun etäohjaus on mahdollistettu lisävarusteena ostettavalla Panasonic Smart Cloud CZ-TACG1 WIFI-ohjaimella. Tutustu Panasonic PZ25VKE ilmalämpöpumpun Panasonic Smart Cloud CZ-TACG1 WIFI – etäohjaimeen

Jatkamalla sivustomme käyttöä, hyväksyt työkalujemme käytön mainonta- ja analytiikkatarkoituksiin. Lisätietoja

Käytämme evästeiden kaltaisia työkaluja, joilla tarjoamme sivustomme ja sen toiminnot sekä keräämme tietoja siitä, miten kävijät käyttävät sivustoamme, tuotteitamme ja palveluitamme. Kun napsautat Hyväksy tai jatkat sivustomme käyttöä, hyväksyt näiden työkalujen käytön mainonta- ja analytiikkatarkoituksiin.

Sulje